Sider

onsdag den 14. august 2013

Australia here we come

Nu varer det ikke længe før vores tur til Australien begynder! Vi rejser imorgen kl. 14.55 fra Kastrup lufthavn! Vi skal mellemlande i Dubai og er fremme i Sydney kl. 22.05 (australsk tid). Der er en tidsforskel på 8 timer - Australien er foran. Så hvis kl. er 20.00 hjemme i DK er kl. 12.00 hos os i Australien. Vi har bestilt hostel til de første 3 nætter i Sydney. Vi glæder os rigtig meget til at opleve Australien og backpacker livet, men vi er også spændte og måske endda en lille smule nervøse!
Til jer der måske lige har glemt hvordan rejseplanen lyder kan i læse med nedenunder:
Vi flyver fra Kastrup til Sydney, hvor vi skal opholde os i 5 dage. Herefter har vi flybilletter til Melbourne som ligger sydligere, men stadig mod kysten. Herfra har vi et buspas, hvor vi kan hoppe på en bus når vi vil og når vi synes at vi har set Melbourne. Dette buspas tillader os at hoppe af og på alle de steder vi vil op langs østkysten. Vi kan kun køre ÉN vej.
Vores rute er ikke mere planlagt, end at vi hele tiden kan lave ændringer. Selvfølgelig har vi en idé om hvilke byer vi gerne vil besøge osv. fx. Canberra (Australiens hovedstad), Blue Mountains (national park), Hunter Vally (stor vin region), Coffs Horbour, Bribane, Fraser Island osv. osv (se også kortet) 
Vi overvejer også kraftigt at tage ind midt i landet for at se Uluru/Ayers Rock, som er verdens største sten. Ved Great Barrier Reef skal vi tage dykkercertifikat og vores rejse i Australien slutter i Cairns, som ligger helt nordpå ud mod kysten. Fra Cairns tager vi et fly til paradisøerne Fiji. Vi flyver til fiji d. 9 november. Her bliver vi til d. 19 november. Vi flyver tilbage til Sydney hvorfra vores fly afgår til Kastrup. Vi flyver hjem til DK d. 20 november og er hjemme d. 21 november

På denne her blog kan I følge vores rejse og vores oplevelser gennem hele Australien! Så hold øje med nye indlæg. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar